Descriere cursuri

Principalele cursuri sunt:

  • HYPNOVISION Basic, curs aplicat desfăsurat pe durata a 2 zile de weekend, la care veți învăța tehnici de autohipnoză aplicată individual, pentru rezolvarea rapidă a problemelor, obținerea unui autocontrol sporit, combaterea stresului, eliminarea durerilor, fricilor, reprogramarea si motivarea mentală.
  • Tematica cursului aici.1
  • HYPNOVISION MASTER, curs desfășurat pe durata a 3+1 zile în weekend, prin care veți veți învăța Hipnoza aplicată și consultanța în acest domeniu, cu posibilitatea la final cursului, de a va înscrie și a fi recunoscut ca membru în NGH- National Guild of Hipnotist, cu sediul în SUA.
  • Cursul conține după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor și multe alte aplicații specifice.
  • Tematica  cursului  aici.Hypnovision Master

Modulul Master poate fi prezentat în continuarea modului Basic, situație în care cursul se desfășoară pe durata a 5+1 zile, sau în orice alt aranjament de format.

Tariful cursului Hypnovision Basic+Master, de 5+1 zile, a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se mai aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.  Datele de curs pot fi stabilite și în alte zile din cadrul unei săptămânii, de comun acord cu participanții înscriși.

La cursul integral de 5 zile, absolvenții unui curs cu tema Autohipnoza-SelfHypnosis, vor beneficia de o reducere de 800 lei 

Repetarea cursului Hypnovision se poate face cu achitarea unei taxe de loc în sala, în sumă de 1000 lei. valabilă pentru toate cele 5 zile de curs. Membrii NGH beneficiază la repetare de un bonus suplimentar de 400 lei.

Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.