AUTOHIPNOZA – SelfHypnosis

Cei mai mulți oameni au auzit de-a lungul anilor că o persoană, folosește doar o mică parte a abilităților sale mentale. Ce procent crezi că folosesc cei mai mulți oameni?

Răspunsul te-ar putea surprinde: În medie, o persoană folosește doar 3-5 procente din abilitățile mentale.

Oare ce ai putea învăța pentru a utiliza mai mult din mintea ta?

Despre:Controlul greutății. Oprirea fumatului. Reducerea stresului. Îmbunătățirea memoriei.  Corectarea obiceiurilor. Îmbunătățirea performanțelor sportive și de altă natură. Eliminarea fricilor și controlul emoțiilor. Etc..

Toate acestea și mult mai multe sunt posibile, cu ajutorul autohipnozei.

Mii de oameni folosesc auto-hipnoza zi de zi, și se bucură astfel de o viață mai sănătoasă și pozitivă.

Ce vei  învăța alături de noi?

  • Cum să induci starea de hipnoză pentru tine sau pentru alții.

Vei învăța nu doar arta de a auto-hipnotiza, dar, de asemenea, te vei simți confortabil de a ajuta familia și prietenii. Cei mai mulți oameni sunt uimiți să descopere cât de ușor este de a induce o stare hipnotică. Cu puțină practică, vei fi capabil să intri în stare hipnotică în mai puțin de 60 de secunde. Oricine poate fi hipnotizat…

  • Reamintirea hipnotică

Majoritatea oamenilor simt în unele cazuri că au o memorie slabă. În realitate, tot ceea ce ai văzut vreodată, auzit, simțit, sau citit este stocat acum  în mintea ta. Problema este să regăsești aceste informații valoroase. Mii de oameni au folosit autohipnoza pentru a se ajuta să-și amintească informații importante

  • Mintea subconştientă

S-a dovedit deja că cei mai mulți oameni folosesc doar 3 – 5 procente din abilitățile lor mentale. Vei învăța cum să atingi întregul tău potențial, folosind auto-hipnoza. De asemenea, te veți simți confortabil de a împărtăși aceste informații valoroase cu alții. Odată ce începi să utilizezi auto-hipnoza, te vei întreba cum ai supraviețuit fără ea?

  • Hipnoza pentru schimbare

Iată doar câteva dintre domeniile pe care autohipnoza s-a  dovedit a fi de mare ajutor: controlul greutății, fumatul sau alte obiceiuri dăunătoare, încredere, sport, note, memorie, temeri, stres, somn, concentrare, succes,  atitudine în vânzări, precum și toate tipurile de modificare a comportamentului uman.  Autohipnoza îți va schimba viața în bine.

  • Vei prelua controlul vieții tale

Prea des permitem influențelor din exterior să controleze modul în care răspundem. Vei fi încântat să descoperi cum poți prelua controlul asupra fiecărui aspect al vieții tale. Vei învăța cum să programezi mintea pentru succes și fericire. Ai dreptul la o viață fericită și prosperă.

  • Comunicarea eficientă

În societatea de astăzi, este esențial să fim în măsură să comunicăm în mod eficient. Utilizarea comunicării hipnotice în afaceri și viața personală s-a dovedit a fi un bun neprețuit. Mulți dintre cursanți au relatat că această secțiune de comunicare a pus în valoare întregul curs. Aceste tehnici noi de comunicare îți vor schimba viața, pozitiv.

Pentru a descoperi modul în care hipnoza te-ar ajuta la eliminarea unui obicei, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile, sau pur și simplu să ai o viață fericită, poți veni la unul din cursurile următoare, organizate acum și în România, (detalii aici) sub licența NGH din USA, și vei dobândi o calificare, de CONSULTING  HYPNOTIST – certficată de cea mai mare organizație de profil din lume National Guild of Hypnotists (www.ngh.net).

Instructorul tău va fi Vasile Hațegan, certificat NGH pentru România, care îți prezintă mai multe detalii despre programul de învățare a hipnozei aplicate. Alte detalii și la adresa:  www.vasilehategan.ro