SLIM Forever

SLIM Forever – SUPLU pentru totdeauna.

Programul se derulează pe parcursul a 6 săptămâni, prin ședințe săptămânale, cu un potențial ridicat de reușită, acela de a controla greutatea ta ideală, pentru totdeauna.
Poți controla natural greutatea ta utilizând hipnoza.SLIM Forever - Suplu pentru totdeauna

Ca efect al hipnozei, vei dori să consumi o cantitate mai mică de alimente. Folosind controlul greutății nu trebuie să renunți la ceea ce îți place. Hipnoza este foarte eficientă cu oamenii a căror surplus de greutate este generat de mâncatul excesiv, prin asimilarea mai multor mese pe zi, când de fapt metabolismul este mai puțin implicat decât mintea.

Schimbarea gândurilor și atitudinii mentale pot duce la schimbări majore în viață.
Prin hipnoză vei afla care sunt cauzele pentru tendința de a mânca în exces.
Regresia hipnotică este deseori eficientă, și simpla înțelegere a cauzei poate duce rapid la eliminarea problemei.

Oare de ce unii oameni mănâncă în exces?
Mâncatul în exces de obicei compensează o necesitate anume. Aceste nevoi posibile sunt multe, și pot fi reale sau imaginare. Unii oameni încearcă să compenseze o experiență neplăcută. Alții mănâncă în exces ca o recompensă sau distracție. Alții încearcă să fie observați sau pentru a compensa o stimă de sine redusă. Excesul alimentar este utilizat și pentru a compensa lipsa de dragoste, pentru a compensa teama sau a depăși o frustrare, sau din plictiseală sau pentru a evita o relație.

SLIM Forever - Suplu pentru totdeaunaFolosind acest program de control al greutății cu ajutorul hipnozei, vei realiza implicit și:
– modificarea atitudinii față de anumite alimente
– schimbarea comportamentului alimentar, prin acceptarea alimentelor sănătoase
– stabilirea unor noi modele de comportament față de servirea mesei
– eliminarea unor obiceiuri și a mâncatului în exces
– amplificarea încrederii și mărirea stimei de sine, prin menținerea unui tonus corporal corect.

Aceste tehnici te vor ajuta să atingi și să menții permanent o greutate optimă.
Fiecare sesiune de lucru va schimba și consolida modul în care interacționezi cu alimentele, având astfel un control mai bun asupra a ceea ce mănânci.
Programul se derulează în ședințe individuale, pe o durată de 6 săptămâni.

Este oare acest program ceea ce am nevoie?

Hipnoza este o resursă care poate fi utilă în orice program sau cură de control al greutății. Hipnoza poate avea un rol important în a te ajuta să ajungi la succesul dorit.

Mâncatul în exces duce de multe ori la obezitate, care e însoțită de numeroase dificultăți în viața persoanei, cum ar fi: alegerea hainelor potrivite, la plajă și chiar în atragerea unui partener. Ce ne face să fim astfel neatractivi?
Intervenind prin hipnoză, este foarte eficient să rezolvi acest conflict mental interior.

Prin acest program vei elimina orice barieră mentală care acum te împiedică și mai important este, că vei reuși să îți menții greutatea ideală – adică: SLIM FOREVER!.

Când vei ajunge să constați cât de ușor este să mănânci corect și în mod regulat, vei regreta poate că nu ai încercat hipnoza mai devreme.