Hypnovision Basic – AUTOHIPNOZA

Hypnovision Basic sau AUTOHIPNOZA, este un curs de autohipnoză aplicată, desfăsurat pe durata a 2 zile de weekend, la care veți învăța tehnici de autohipnoză aplicată individual, pentru rezolvarea rapidă a problemelor, obținerea unui autocontrol sporit, combaterea stresului, eliminarea durerilor și a fricilor, reprogramarea si motivarea mentală, etc.

Curs aplicat prezentat în weekend,  pe durata a 18 ore de teorie și aplicații, astfel: sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00 și 14:00 – 19:00.

1Se acordă importante reduceri pentru plata în avans. Tariful acestui curs este de 1500 lei. Pentru plata în avans cu minim 5 zile înaintea începerii cursului se acordă o reducere de 300 lei. Cursul poate fi achitat și în rate, anterior începerii cursului, ratele se stabilesc de comun acord cu organizatorul.

Cursul poate fi continuat prin programul HYPNOVISION Master, în urma căruia veți dobândi certificarea prin programul Hypnovision International, de consultant hipnotist, cu posibilitatea înscrierii ca membru în NGH – National Guild of Hipnotist, cu sediul în USA.

Modulul Master poate fi prezentat și în continuarea modului Basic, situație în care cursul se desfășoară pe durata a 5+1 zile, începând cu vineri până miercuri inclusiv, pentru acoperirea integrală a programului minim de instruire necesar acestei formări. (în acest fel se cumulează practic timpii de pregătire stabiliți pentru cele 2 module de curs, stabiliți pentru varianta de weekend în formatul anunțat pe site la Înscrieri)

1Iată tematica acestui curs:

 • După noțiunile introductive și un prim exercițiu de meditație, vei afla despre starea necesară unei hipnoze eficiente,  aplicată personal.
 • Se va continua cu un modul despre controlul emoțiilor și rolul lor în autohipnoză.
 • Inducția stării de autohipnoză și aplicarea ei pentru obținerea unui mai bun autocontrol, motivare, combaterea stresului, eliminarea durerilor și îndepărtarea temerilor de orice fel. –
 • Conectarea și stabilirea sugestiilor necesare reprogramării mentale.
 • Rezolvarea problemelor prin autohipnoză, accesarea conștiinței interioare.
 • Terapia regresiei hipnotice în viețile anterioare, rezolvă problemele actuale.
 • Îndepărtarea rapidă a fricilor și fobiilor.
 • Utilizarea și programarea mecanismelor declanșatoare
 • Controlul greutății – introducere în programul SLIM Forever. Aplicarea unei diete eficiente.
 • Scrierea imaginilor mentale și utilizarea metaforelor în programarea mentală.
 • Eliminarea influentelor negative, modulul TPPE.
 • Aplicația specială REM pentru eliminarea unor blocaje. Vei învăța să folosești noi abilități pentru a crea schimbări permanente și mai bune, în viața ta și a altora. Vei învăța o tehnică și o vei aplica imediat.

Alte precizări despre cursurile Hypnovision

 • Cursul poate fi urmat de orice persoană interesată în dobândirea unor abilități practice de aplicare a hipnozei, fie individual, prin tehnicile de auto-hipnoză învățate sau în dezvoltarea unei cariere – prin înscrierea în National Guild of Hipnotists (NGH) din SUA, cu abilitare internațională pentru calificarea de consultant hipnotist.
 • Pentru înscrierea la oricare din cursurile Hypnovision NU se impun condiții de studii și nici urmarea altor cursuri anterioare în domeniu.

Cursurile pot avea loc în orice localitate din țară, în măsura în care se formează numărul minim de 10 cursanți.

1Variantele de program sunt:

Varianta cumulată

 • Cursurile Hypnovision Basic și Hypnovision Master pot fi prezentate și consecutiv, în structura de 5+1 zile, într-un numar total de 50 de ore de curs, cu următorul program: de vineri – marti, câte 9 ore pe zi și opțional miercuri 5 ore, pentru cei care se înscriu ca membrii în NGH.

Tariful pentru această variantă este de 4.600 lei, la care se va aplica o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.  Datele de curs pot fi stabilite și în alte zile din cadrul unei saptamanii, de comun acord cu participanții inscriși. Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.

Varianta de weekend

 • Cursul Hypnovision Basic – AUTOHIPNOZA, are loc în 2 zile de weekend, sâmbăta și duminica, în total 18 ore de curs, la un tarif de 1500 lei. Se aplică o reducere de 300 lei pentru orice plată efectuată cu minim 5 zile înaintea începerii cursului.
 • Cursul Hypnovison Master, în 3+1 zile din cadrul unui weekend, cu un minim de 32 de ore de curs, de vineri până duminică, cate 9 ore pe zi, și opțional luni 5 ore pentru cei care vor face înscrierea în NGH. Tariful acestui curs este de 3.100 lei, la care se va aplica o reducere de 200 lei pentru plata în avans cu minim 10 zile înaintea începerii cursului. Pot participa la acest modul numai cei care au urmat modulul Hypnovison Basic sau Auohipnoza-SelfHypnosis