Hypnovision Master

HYPNOVISION MASTER,  prin care veți învăța Hipnoza aplicată și consultanța în acest domeniu, cu posibilitatea la finalul cursului, în urma unui test de abilități, de a fi eligibili pentru a vă înscrie ca membru în National Guild of Hipnotist, cu sediul în SUA.

Acest curs complex de formare, are loc în weekend, pe durata a 3+1 zile, cu 32 de ore de teorie si practică, astfel: vineri, sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00 și 14:00 – 19:00, ziua a 4-a, fiind opțională, numai pentru cei care doresc să se înscrie în NGH și are loc luni, între orele 9:00 – 14:00.

Cursul conține după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor și multe alte aplicații specifice.

Hypnovision MasterModulul Master poate fi prezentat și în continuarea modului Basic, situație în care cursul se desfășoară pe durata a 5+1 zile, în orice format, pentru acoperirea integrală a programului minim de 50 de ore de instruire necesar acestei formări.

Investiția ta pentru această formare profesională este 3100 lei. Pentru plata în avans cu minim 7 zile înaintea începerii cursului se acordă o reducere de 300 lei. Cursul poate fi achitat și în rate, anterior începerii cursului, ratele se stabilesc de comun acord cu organizatorul. Tariful a fost adaptat pentru  România.

Cursul este o continuare a programului HYPNOVISION Basic, în urma căruia veți dobândi certificarea de consultant hipnotist, cu posibilitatea înscrierii ca membru în N.G.H. din SUA. Învățarea pe care o urmați pe parcursul acestui program vă va permite să le fiți de ajutor prietenilor și membrilor familiei, și veți dobândi o nouă abilitate, aceea de consultant în hipnoză, care recomandă și administrează anumite tipuri de teste specifice, pentru rezolvarea unor probleme.

Fiecare cursant învață să inducă o stare hipnotică unui subiect, pentru a-i spori motivația sau a-i modifica modelul de comportament. Cu ajutorul tehnicilor de hipnoză învățate, pur și simplu veți pune informații noi peste informații vechi, la nivelul conștiinței interioare și veți putea aplica așa numita „terapia de ajutor”. Veți fi capabil de a ajuta unele persoane cu  probleme, și veți face acest lucru într-un mod care va elimina de multe ori nevoia continuă de terapie a subiectului.

Hipnoza poate fi folosită ca o „fereastră către suflet”, aducând o creștere emoțională și spirituală profundă, care rezultă în schimbări pozitive de comportament.Acest program vă va ajuta să vă gândiți la hipnoză ca la o modalitate de a aduce în conștiința interioară prioritatea învățării, și pentru a ajuta o persoană la a face schimbarea atitudinilor mentale din interior.

După cursul Hypnovision Master veți ști cum să puneți o persoană în transă hipnotică. Veți avea capacitatea de a elimina teama, veți stimula motivația, și dezvoltarea gândirii creative. Veți înțelege de ce, și cum: părinții, prietenii, profesorii și mass-media au un efect profund asupra minții unui tânăr. Veți învăța abilități care vă permit să inversați efectul negativ al unor programări făcute în copilărie.

Aici veți învăța despre hipnoză și dacă veți dori să utilizați noile abilități descoperite la curs, o puteți face pe o bază formală și profesională.

Veți exersa totul, întrucât aceasta este singura modalitate de a învăța o nouă abilitate. Nu se utilizează înregistrări pentru predare. Toate procesele și inducțiile sunt predate direct de formatorul abilitat și certificat în SUA pentru programul HYPNOVISION. Veți fi  certificat la finalul cursului ca un hipnotist – consultant în hipnoză, după parcurgerea unui test simplu. Veți obține astfel certificatul în Arta hipnozei – Hypnovision, condusă internațional de Burt Goldman.

În prima zi de curs vei vedea demonstrații standard și inducția instant a unei transe hipnotice. Vei urmări persoane fiind puse în transă, proces care se va face sub supraveghere, iar apoi vei practica. Până la sfârșitul zilei vei fi hipnotizat un minim de trei persoane diferite, aplicând moduri diferite de inducție.

La finalul zilei, vei avea deja o nouă abilitate. Vei fi capabil de a induce rapid o transă de hipnoză unui subiect. A doua zi începe prin a lucra la consolidarea capacității de a hipnotiza, prin practicarea procedurilor învățate. Apoi vei avea o demonstrație de terapie a conștientului interior. O metodă unică, marca Burt Goldman, pentru rezolvarea oricărei  probleme rămase nerezolvate. De obicei, este eficace într-o singură sesiune.

După care vei  practica procesul cu alți cursanți. Apoi vei avea o demonstrație de terapie prin regresia în viețile anterioare, și pe care o vei practica la fel de bine. Una dintre cele mai eficiente metode de a depăși o programare negativă este reprogramarea în urma unei anestezii generale. Când un client are unele probleme, și dacă a suferit cândva  o intervenție chirurgicală în care a fost utilizată anestezia generală, adesea aceste probleme actuale pot fi rezultatul unei discuții medicale din timpul anesteziei respective, la care a fost supus subiectul.

Vei observa o demonstrație prin care problemele legate de această procedură sunt corectate, instantaneu. De asemenea, vei învăța metode simple de eliminare a fricii și cum să creezi sugestii care vor ajuta subiectul să funcționeze mai bine, să devină mai productiv, cu poftă de viață, pozitiv și relaxat. Acesta este segmentul de îndepărtare a stresului. În zilele următoare înveți un program nou și unic de control al dependențelor sau obiceiurilor, și cum să folosești hipnoza pentru ca o persoană să renunțe la fumat. În SUA, mulți absolvenți au deschis sau lucrează la clinici specializate în acest domeniu al combaterii fumatului.

Programul Hypnovion conține de asemenea și o terapie eficientă și rapidă de scădere în greutate, denumită generic Slim ForeverSUPLU pentru totdeauna, care poate fi aplicată pentru orice persoană interesată de acest aspect. Desigur, nu îți putem oferi experiență; care trebuie să o dobândești prin practică. Dar vei putea face asta ușor, indiferent unde ai învățat elementele de bază. Vei învăța să folosești noi abilități pentru a crea schimbări permanente și mai bune, în viața ta și a altora.

Vei PRACTICA – PRACTICA – PRACTICA. Vei primi suficiente informații pentru a începe propria afacere ca un hipnotist sau consultant certificat în hipnoză. Hypnovision vă oferă tot ce aveți nevoie să știți despre hipnotism și hipnoterapie. Alte precizări despre cursurile Hypnovision

  • Cursul poate fi urmat de orice persoană interesată în dobândirea unor abilități practice de aplicare a hipnozei, fie individual, prin tehnicile de auto-hipnoză învățate sau în dezvoltarea unei cariere – prin înscrierea în National Guild of Hipnotists (NGH) din SUA, cu abilitare internațională pentru calificarea de consultant hipnotist.
  • Pentru înscrierea la oricare din cursurile Hypnovision NU se impun condiții de studii și nici urmarea altor cursuri anterioare în domeniu.

Cursurile pot avea loc în orice localitate din țară, în măsura în care se formează numărul minim de 10 cursanți.

Hypnovision MasterVariantele de program sunt:

Varianta cumulată

  • Cursurile Hypnovision Basic – Autohipnoza și Hypnovision Master pot fi prezentate și consecutiv, în structura de 5+1 zile, într-un numar total de 50 de ore de curs, cu următorul program: de vineri – marti, câte 9 ore pe zi și opțional miercuri 5 ore, pentru cei care se înscriu ca membrii în NGH.

Tariful pentru această variantă este de 4.600 lei, la care se va aplica o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.  Datele de curs pot fi stabilite și în alte zile din cadrul unei saptamanii, de comun acord cu participanții inscriși. Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.

Varianta de weekend

  • Modulul Hypnovision Basic sau  Autohipnoza, ce are loc în 2 zile de weekend, sâmbăta și duminica, în total 18 ore de curs.
  • Modulul Hypnovison Master, are loc în 3+1 zile din cadrul următorului weekend, cu un minim de 32 de ore de curs, de vineri până duminică, cate 9 ore pe zi, și opțional luni 5 ore pentru cei care vor face înscrierea în NGH. Tariful acestui curs este de 3.100 lei, la care se va aplica o reducere de 300 lei pentru plata în avans cu minim 10 zile înaintea începerii cursului.