Hypnovision

Programul cuprinde o gamă variată de cursuri și aplicații de grup sau individuale, ce au la bază Arta Hipnozei, dezvoltată de renumitul Hipnotist și Trainer, BURT GOLDMAN.

Principalele cursuri sunt:

  • HYPNOVISION MASTER, curs desfășurat pe durata a 3 zile,  prin care veți veți învăța Hipnoza aplicată și consultanța în acest domeniu, cu posibilitatea la final cursului, în urma unui test de abilități, de a va înscrie și a fi recunoscut ca membru în National Guild of Hipnotist, cu sediul în SUA. Tematica  cursului citește aici.
  • Cursul conține după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor și multe alte aplicații specifice.
  • HYPNOVISION BASIC sau AUTOHIPNOZA, este un curs aplicat, desfășurat pe durata a 2 zile de weekend, la care veți învăța tehnici de autohipnoză aplicată individual, pentru rezolvarea rapidă a problemelor, obținerea unui autocontrol sporit, combaterea stresului, eliminarea durerilor și a fricilor, reprogramarea si motivarea mentală, etc. Tematica cursului citește aici.
  • Cursul a fost autorizat din 2017 și sub forma unei unei instruiri conforme cu un standard de formare profesională agreat de Autoritatea Calificărilor din România, situație în care se va urma o sesiune de verificare teoretică și practică, în urma căreia se va obține certificarea de consilier în domeniul adicțiilor.Sesiunea de evaluare a abilităților teoretice și practice dobândite, are loc în următorul weekend, detaliile de program fiind anunțate pe parcurs celor interesați de dobândirea unei noi calificări profesionale. Costul sesiunii de evaluare este de 1000 lei și va aplicat suplimentar tarifului de curs anunțat, doar celor interesați de această evaluare finală, certificată prin A.N.C.

    Participanții la acest program de instruire vor putea obține la finalizarea cursului diploma de calificare în consilierea în domeniul adicțiilor putând începe o activitate lucrativă conform codului COR 263502.

2(1)Aplicții practice ale hipnozei, realizate în ședințe de grup sau individuale, cu următoarele tematici:

  • STOP SmokingRenunțarea la fumat pentru totdeauna, prin hipnoză aplicată
  • SLIM FOREVER – SUPLU pentru totdeauna, pentru controlul eficient al greutății
  • FEAR Removal – pentru îndepărtarea imediată a fricilor
  • PAST LIFE REGRESION – pentru rezolvarea problemelor prin regresia hipnotică

Dacă optați pentru varianta unui grup organizat, urmăriți programarea acestora pe site. Dacă optați pentru varianta unei întâlniri individuale, vă rugăm să ne scrieți, utilizând secvența Contact.