Past Life Regression

Rezolvarea problemelor prin regresie hipnotică.

Regresia prin hipnoză este reală? Poți aplica starea hipnotică pentru o terapie prin regresie la cauza sau evenimentul care îți creează în prezent o problemă anume. Vei descifra rapid cauzele problemei tale și vei elimina efectul lor asupra prezentului tău. Vei culege imediat rezultatul prin rezolvarea problemei tale.

PAST LIFE Regression - Regresia hipnoticaDescoperă alături de noi puterea minții umane! Utilizând tehnici de regresie hipnotică, vei fi ajutat să elimini singur cauza evenimentului prezent, implicat în problemă. Cauzele pot fi multiple, de la persoane, situații sau decizii ale tale sau chiar alți factori ocazionali.

În stare de hipnoză, vei fi ghidat să te întorci în timp, la momentul și locul de unde provine problema. Vei revedea acel eveniment ca un spectacol, dar fără a interfera cu el. Vei relata permanent asupra percepțiilor tale și vei fi asistat în timpul procedurii hipnotice. Vei debloca în acest mod orice ancoră invizibilă, care generează efectul problemei tale în prezent.

PAST LIFE Regression - Regresia hipnoticaGhidat, vei face eliberarea de trecut, fără a mai produce efecte asupra prezentului și viitorului tău. Din momentul înțelegerii problemei, ea va dispărea instantaneu din viața ta. În cele mai multe cazuri este suficientă o singură sesiune de lucru. „Prin regresia hipnotică vei deschide ușa unor niveluri mai profunde ale minții tale!”

Renumitul psihiatru Milton Erickson, recunoscut pe plan internațional, a folosit această tehnică în mod constant. Un important factor de succes la aplicarea acestei tehnici este raportul ce se stabilește între client și hipnotist. Regresia hipnotică în trecut poate găsi aspecte sensibile și personale, iar încrederea solidă și confortul între participanți este esențială pentru atingerea obiectivului. Unii ar putea spune că în acest mod apelăm la fantezii din trecut, închipuiri sau vise.

În final vei constata că nu contează dacă experiența avută este reală sau imaginară, nu este foarte semnificativ acest aspect- ci mai important este dacă experiența avută rezolvă problema, cum deseori se întâmplă. Regresia hipnotică poate oferi avantaje majore în dezvăluirea sursei unei probleme, chiar și în cazurile de control al obiceiurilor – cum ar fi fumatul sau mâncarea în exces.