Noutăți

Lansarea unui curs nou: – Master NGH

CURS special  desfășurat în  6 zile, pentru abilitarea de consultant hipnotist sau hipnotist, cu posibilitatea de înscriere ca membru în NGH. Certificarea se face de NGH, care va emite diploma de absolvire după curs, în baza căreia puteți deveni membru, după achitarea unei taxe de înscriere în acest organism.

Acest curs special este prezentat în forma de 2 weekenduri consecutive după următorul program: vineri între orele 16-20 iar sâmbăta și duminica între orele 9-13 și 14-18.

Cursul a fost autorizat din 2017 și sub forma unei instruiri conforme cu un standard de formare profesională agreat de Autoritatea Calificărilor din România, situație în care se va urma o sesiune de verificare teoretică și practică, în urma căreia se va obține certificarea de consilier în domeniul adicțiilor.

Sesiunea de evaluare a abilităților teoretice și practice dobândite, are loc în următorul weekend, detaliile de program fiind anunțate pe parcurs celor interesați de dobândirea unei noi calificări profesionale. Costul sesiunii de evaluare este de 1000 lei și va aplicat suplimentar tarifului de curs anunțat, doar celor interesați de această evaluare finală, certificată prin A.N.C.

Participanții la acest program de instruire vor putea obține la finalizarea cursului diploma de calificare în consilierea în domeniul adicțiilor putând începe o activitate lucrativă conform codului COR 263502.

Instructorul abilitat de NGH pentru România este Vasile Hațegan.

Cu abilitățile dobândite la un Master special NGH pentru: reducerea și controlul stresului, eliminarea fricilor și emoțiilor, controlul greutății, oprirea fumatului, controlul durerii sau regresia pentru rezolvarea unor probleme , ele sunt doar câteva din domeniile în care poți interveni cu tehnicile de autohipnoza și hipnoza aplicată, învățate pe durata a 2 weekenduri,  pe care le vei aplica pentru tine sau pentru alții.

Iată câteva motive să vii la această pregătire:
-vei învăța proceduri sigure de a comunica cu mintea ta, o altă cale de a comunica cu subconștientul tău
– obții abilități și expertize noi, utile unei calificări în acest domeniu aplicat
– vei afla cum de fapt orice tehnică de hipnoză este în fapt auto-hipnoză pentru cel care aplică
– vei învăța ușor toate procedurile pentru a fi un bun consultant în aplicarea hipnozei pentru tine sau cu alții
– vei experimenta proceduri noi, care te vor ajuta să te simți bine,
– prin aplicațiile de curs vei rezolva imediat multe din situațiile problemă apărute în viața ta.
Am studiat pentru a prezenta acest curs în România, fiind instruit de remarcabili instructori în domeniu, respectiv Burt Goldman, care la vârsta de 89 de ani încă susține public cursuri de formare pentru consultant hipnotist, iar din acest an am fost instruit si certificat ca Instructor agreat pentru România, de cea mai mare organizație de profil din lume – NGH – Ghilda Hipnotiștilor, cu peste 21000 membri în 80 de țări.
În urma acestei pregătiri, pe durata a 2 weekenduri, cu numeroase prezentări teoretice, demonstrații și aplicații în clasă, la final vei putea să trimiți cererea de a deveni membru al acestei organizații internaționale, care emite Certificarea de consulting hypnotist pentru tine.
Detalii si rezervări  AICI.

Structura cursului Master NGH cuprinde următoarele capitole:

– Ce este hipnoza? Câteva repere de istorie a hipnozei

– Desființarea miturilor despre hipnoză

– Principiile hipnozei aplicate

– Cum se hipnotizează și precauțiile în hipnoză

– Structura unei şedințe de hipnoză

– Evaluarea comportamentului și fixarea obiectivului

– Testul de sugestibilitate și adâncimea transei hipnotice

– Noțiuni despre conștient și subconștient. Controlul sugestiei.

– Inducțiile suplimentare și tehnici de aprofundare

– Controlul durerii prin hipnoză

– Renunțarea la fumat

– Hipnoza pentru controlul greutății

– Controlul stresului

– Cum să înveți autohipnoza în câteva ore

–Tehnici de regresie și alte tehnici suplimentare

– Noțiuni de etică a NGH – National Guild of Hypnotists

– PRACTICĂ… PRACTICĂ… PRACTICĂ…

Alte detalii despre curs poți citi AICI.

Investiția pentru acest curs special este de 6000 lei, iar pentru plata cursului în avans cu minim 10 zile înainte de data începerii se aplică o reducere de 1000 lei, rezultând astfel un cost final de 5000 lei.

Tariful de evaluare este de 1000 lei, pentru certificarea de consilier în domeniul adicțiilor, și se aplică suplimentar, numai celor care optează pentru varianta de curs certificată ANC, conform standardului ocupațional în domeniu. Solicitantul acestei calificări trebuie să fie absolvent de studii superioare, și va depune o copie a diplomei deținute, la înscrierea pentru evaluare.

Absolvenții unui curs HYPNOVISION pot urma integral acest curs special, achitând doar 1500 lei (inclusiv evaluarea, dacă îndeplinesc condițiile).

 

 

4(1)

Iată câteva informații despre un nou program ce îl vom lansa în luna octombrie la București. Este vorba de instruirea HYPNOVISION – o inițiere în arta hipnozei și autohipnozei aplicate,care este prezentată public de peste 25 de ani, de către renumitul Burt Goldman trainer și hypnotist din SUA. În baza unui program complex, de 2 module de curs, structurate astfel: în modul Basic, specializat în învățarea autohipnozei aplicate și modul Master, specializat in hipnoterapie individuală și chiar de grup.

Prin programul HYPNOVISION de 5  zile, cursantul va învăța astfel o nouă profesie, de consultant hipnotist, cu aplicații imediate în rezolvarea unor probleme individuale, cum ar fi: Stop Smoking – renunțarea la fumat, Slim Forever – menținerea greutății ideale, Fear Removal – îndepărtarea fricilor și fobiilor si Past Life Regression– rezolvarea problemelor prin regresie hipnotică, precum și multe alte aplicații  ale hipnozei.

Cursul are după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor.

Cursul poate fi urmat de orice persoană interesată în dobândirea unor abilități practice de aplicare a hipnozei, fie individual, prin tehnicile de auto-hipnoză învățate sau în dezvoltarea unei cariere – prin înscrierea în National Guild of Hipnotists (NGH) din SUA, cu abilitare internațională pentru calificarea de consultant hipnotist.

Pentru înscrierea la oricare din cursurile Hypnovision nu se impun condiții de studii și nici urmarea altor cursuri anterioare în domeniu. Obținerea certificării de consilier în domeniul adicțiilor, această calificare are o cerință specială de participare fiind destinată numai persoanelor cu studii superioare, care pot urma modulul final de evaluare în acest domeniu de calificare și specializare aplicată.

Cursurile pot avea loc în orice localitate din țară, dacă se formează numărul minim de 10 cursanți.