Prezentare

hypnovision_logoProgramul cuprinde o gamă variată de cursuri și aplicații de grup sau individuale, ce au la bază Arta Hipnozei, dezvoltată de renumitul Hipnotist și Trainer, BURT GOLDMAN.

Principalele cursuri sunt:

  • HYPNOVISION Basic sau AUTOHIPNOZA,  este un curs desfăsurat pe durata a 2 zile de weekend, la care veți învăța tehnici de autohipnoză aplicată individual, pentru rezolvarea rapidă a problemelor, obținerea unui autocontrol sporit, combaterea stresului, eliminarea durerilor și a fricilor, reprogramarea si motivarea mentală. Tematica cursului  aici.1
  • HYPNOVISION MASTER, curs desfășurat pe durata a 3+1 zile în weekend, prin care veți învăța Hipnoza aplicată și consultanța în acest domeniu, cu posibilitatea la finalul cursului, în urma unui test de abilități, de a vă înscrie și a fi recunoscut ca membru în National Guild of Hipnotist, cu sediul în SUA. Tematica aici.Hypnovision Master

Modulul Master poate fi prezentat și în continuarea modului Basic, situație în care cursul se desfășoară pe durata a 5+1 zile,  în orice format agreat.

Cursul conține după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor și multe alte aplicații specifice.

Valoarea investiției dumneavoastră este prezentată în secțiunea Înscrieri, pentru fiecare curs, cu facilitățile și reducerile aplicate.  Tariful cursului Hypnovision Basic+Master, de 5+1 zile, a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se mai aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.  La cursul integral de 5 zile, absolvenții unui curs cu tema Autohipnoza-SelfHypnosis, vor beneficia de o reducere de 800 lei 

Repetarea cursului Hypnovision se poate face cu achitarea unei taxe de loc în sala, în sumă de 1000 lei. valabilă pentru toate cele 5 zile de curs. Membrii NGH beneficiază la repetare de un bonus suplimentar de 400 lei.

Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. În caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.

 

Aplicații practice ale hipnozei, realizate în ședințe de grup sau individuale, cu următoarele tematici:

  • STOP SmokingRenunțarea la fumat pentru totdeauna, prin hipnoză aplicatăSTOP Smoking - Oprirea fumatului
  • SLIM FOREVER – SUPLU pentru totdeauna, pentru controlul eficient al greutățiiSLIM Forever - Suplu pentru totdeauna
  • FEAR Removal – pentru îndepărtarea imediată a fricilorFEAR Removal - Indepartarea fricilor
  • PAST LIFE REGRESION – pentru rezolvarea problemelor prin regresia hipnoticăPAST LIFE Regression - Regresia hipnotica

Daca optați pentru varianta unui grup organizat, urmăriți programarea acestora pe site.

Dacă optați pentru varianta unei întâlniri individuale, vă rugăm să ne scrieți, utilizând secvența Contact și vă contactăm noi în cel mai scurt timp.

HYPNOVISION este un program conceput pentrutoată lumea! Toți cei interesați în procesul de a învăța hipnoza și auto-hipnoza pentru îmbunătățirea de sine. Toți profesioniștii din domeniul sănătății mintale, terapeuți, consilieri, asistenți sociali, asistenți medicali și profesori care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lor și să adauge Hipnoza ca o modalitate de tratament pe termen scurt. Mulți dintre cei care vin la programul Hypnovision, încep să practice cele învățate, ca și o nouă ocupație. Unii dintre absolvenții acestui curs, prezentat în SUA, lucrează în unități medicale, unii în școli sau în companii, pentru a mări productivitatea și a reduce stresul, iar alții pur și simplu utilizează cunoștințele dobândite pentru a-și îmbunătăți viața lor și a celor din jurul lor. Tot ceea ce vrei, vei găsi în instruirea Hypnovision.

Dimensiunea clasei este limitată, așa că, dacă ai un interes în a învăța această abilitate valoroasă, te rugăm să te înscrii online din timp, pentru a-ți rezerva un loc în următoarea clasă.

Utilizează formularul din secvența de Inscrieri  pentru a ne anunța de intenția ta.

Alte precizări despre cursurile Hypnovision

  • Cursul poate fi urmat de orice persoană interesată în dobândirea unor abilități practice de aplicare a hipnozei, fie individual, prin tehnicile de auto-hipnoză învățate sau în dezvoltarea unei cariere – prin înscrierea în National Guild of Hipnotists (NGH) din SUA, cu abilitare internațională pentru calificarea de consultant hipnotist.
  • Pentru înscrierea la oricare din cursurile Hypnovision NU se impun condiții de studii și nici urmarea altor cursuri anterioare în domeniu.

5(1)Cursurile pot avea loc în orice localitate din țară, în măsura în care se formează numărul minim de 10 cursanți. Variantele de program sunt:

Varianta de două weekenduri:

  • Modulul Hypnovision Basic – Autohipnoza, are loc în 2 zile de weekend, sâmbăta și duminica, în total 18 ore de curs. Modulul Hypnovison Master, în 3+1 zile din cadrul unui weekend, cu un minim de 32 de ore de curs, de vineri până duminică, cate 9 ore pe zi, și opțional luni 5 ore pentru cei care vor face înscrierea în NGH.

Varianta cumulată

  • Cursurile Hypnovision Basic și Hypnovision Master pot fi prezentate și consecutiv, în structura de 5+1 zile, într-un numar total de 50 de ore de curs, cu următorul program: de vineri – marti, câte 9 ore pe zi și opțional miercuri 5 ore, pentru cei care se înscriu ca membrii în NGH.  Datele de curs pot fi stabilite și în alte zile din cadrul unei saptamanii, de comun acord cu participanții inscriși.

Tariful cursului Hypnovision Basic+Master, de 5+1 zile, a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se mai aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.   La acest curs integral de 5 zile, absolvenții de curs Autohipnoza-SelfHypnosis, vor beneficia de o reducere de 800 lei. 

Repetarea cursului Hypnovision se poate face cu achitarea unei taxe de loc în sala, în sumă de 1000 lei. valabilă pentru cele 5 zile de curs. Membrii NGH beneficiază la repetare de un bonus suplimentar de 400 lei.

Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.