Atât de accesibil – îl recomand călduros tuturor

Cursul susținut de Vasile Hațegan este un curs fascinant, , un curs din care am înțeles multe despre puterea mințiiși a subconștientului, un curs care mi-a deschis noi orizonturi în înțelegerea vieții, noi percepții și senzații, și care mi-a sporit mult încrederea că multe depind doar de noi.

Nu mi-am imaginat cât de ușor este să înveți hipnoza, că o pot folosi atât de ușor și are efecte atât de rapide. Hipnoza, este o tehnică de accesare a subconștientului, pentru înlăturarea cauzelor care produc efecte negative în viața prezentă. Cursul mi-a întărit convingerea că avem o mare responsabilitate față de noi și de cei din jurul nostru, că putem ajuta și participa efectiv la îmbunătățirea vieții pe planeta noastră.

A fost o revelație, o imensă bucurie și pot spune că l-am savurat frază cu frază. Îl recomand călduros tuturor celor care-și doresc să se cunoască pe ei înșiși și să pătrundă în tainele universului. Cred că și calitatea înnăscută a maestrului au făcut acest curs atât de accesibil. Pe această cale îi mulțumesc și promit să folosesc cu multă responsabilitate tehnicile învățate.

Valeria Vulturar