HYpnovision 4days

Loading Map....

Data si ora
Date(s) - 30/11/17 - 03/12/17
09:00 - 18:00

Locatie
București

Categorii


Curs special desfășurat pe durata a 4 zile după următorul program:  intre orele 9-13 si 14-18. Cursul se finalizează cu diploma de consultant în hipnoză –consulting hipnotist– cu posibilitatea înscrierii în societatea profesionala de profil -NGH – cu sediul in SUA. Tematica este prezentată pe site în secventa cursuri, cumulând cursurile Basic si Master. Poate fi continuat cu un Master NGH de 2 zile după care cei interesati pot participa la evaluarea pentru consilier în doemniul adictiilor. Detalii la www.gch.com.ro

Cursul are după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor.

Tariful cursului Hypnovision  a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului, rezultând un tarif final de 4000 lei.

La acest curs, absolventii unui curs Silva sau Quantum  vor beneficia de o reducere suplimentara de 400 lei (nu se cumulează) și se acordă o singură dată.

Repetarea cursului Hypnovision se poate face cu achitarea unei taxe de loc în sală în sumă de 800 lei.

Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.

Rezervari

Bookings are closed for this event.