Master Hypnovision + NGH

Loading Map....

Data si ora
Date(s) - 11/07/20 - 19/07/20
00:00

Locatie
București

Categorii


Curs special desfășurat pe durata a DOUĂ WEEKENDURI  după următorul program:  sambata si duminica intre orele 9-13 si 14-18. Cursul se finalizează cu diploma de consultant în hipnoză –consulting hipnotist– cu posibilitatea înscrierii în societatea profesionala de profil -NGH – cu sediul in SUA. Tematica este prezentata pe site în secventa cursuri, cumulând cursurile Basic si Master și programul master NGH integral. Participanții la acest eveniment vor beneficia de materialele de lucru din cadrul ambelor programe, Hypnovision și NGH, și care sunt deosebit de utile practicii viitoare.

Cursul are după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor.

Tariful cursului Hypnovision  a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se mai aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.

La finalizarea stagiului de practică, absolvenții se pot prezenta la una din sesiunile de evaluare anunțate pe site pentru dobândirea calificării de Consilier în domeniul adicțiilor, ocupație recunoscută și înscrisă în codul COR.

Rezervari