Prima pagina

hypnovision_logoFormarea HYPNOVISION  are la bază cercetarea aplicată efectuată de un Hipnotist de renume mondial și Trainer în Arta Hipnotizei, reputatul BURT GOLDMAN. Tot ceea ce vrei, vei găsi în instruirea Hypnovision. Acest program vă va ajuta să vă gândiți la hipnoză ca la o modalitate de  a ajuta orice persoană la a face schimbarea atitudinilor mentale din interior.

Hipnoza este pur și simplu o stare a minții.

Ați fost înphoto01 stare de transă de multe ori. Hipnoza este o stare naturală, pe care o putem învăța pentru a induce starea pentru noi înșine sau pentru alții, și de a o utiliza în acest scop.

Dimensiunea clasei este limitată, așa că, dacă ai un interes în a învăța această abilitate valoroasă, te rugăm să te înscrii online din timp, pentru a-ți rezerva un loc în următoarea clasă, conform planificării din secventa de Înscrieri sau utilizează formularul din Contact pentru a ne anunța de intenția ta.

Un curs complet HYPNOVISION conține cele 2 module: Basic și Master, are loc în formatul anunțat pe site la Înscrieri , se desfășoară pe durata a 6 zile, pentru acoperirea integrală a programului minim de instruire necesar acestei formări, cu posibilitatea ca la finalizarea cursului, de înscriere ca membru în – NGH- National Guild of Hipnotists, cu sediul în SUA.

Cursul conține după fiecare secțiune teoretică câte o aplicație practică individuală sau de grup, pentru a deprinde corect fiecare tehnică predată, astfel că la final, fiecare cursant va putea efectua singur o ședință de terapie prin hipnoză, inclusiv aplicarea regresiei în rezolvarea problemelor și multe alte aplicații specifice.

Cursul a fost autorizat din 2017 și sub forma unei unei instruiri conforme cu un standard de formare profesională agreat de Autoritatea Calificărilor din România, situație în care se va urma o sesiune de verificare teoretică și practică, în urma căreia se va obține certificarea de consilier în domeniul adicțiilor.

Sesiunea de evaluare a abilităților teoretice și practice dobândite, are loc în următorul weekend, detaliile de program fiind anunțate pe parcurs celor interesați de dobândirea unei noi calificări profesionale. Costul sesiunii de evaluare este de 1000 lei și va fi aplicat suplimentar tarifului de curs anunțat, doar celor interesați de această evaluare finală, certificată prin A.N.C.

Participanții la acest program de instruire vor putea obține la finalizarea cursului diploma de calificare în consilierea în domeniul adicțiilor putând începe o activitate lucrativă conform codului COR 263502.